Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanskelig.




fatala hål i sten, sträcker ut mig på sträckbänk mot intet
jag faller lättsamt, men kraften att resa
är blockerad av ljud, ljus, nu.





Fri vers av Skosnöret
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-03 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret