Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som prestations-junkie

Det är så jävla svårt att sluta......
Fast det aldrig funkat......
Eller varit bra på något vis....
Bara ett sätt att överleva...
Helt enkelt...
Fast aldrig enkelt...




Fri vers av RogerIvan
Läst 555 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan