Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av den första morgonen....


Ny!

 

 

 

Som ny vaknar jag
ny
bedövad av natten
du nära mig
denna morgon
närmare
ny som i vår kärlek
du ger värme

på nytt

 

 

 

Som ny vaknar du
ny
den första tanken
efter din sista dröm
denna natt
närmare
ny som den första vinden
jag ger lugn

på nytt

 

 

©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 570 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-04 00:24



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
väldigt väldigt fint
2009-08-06

  Blåbäret
skört och vackert...härifrån och nu blir sig inget mer likt...och varför skulle det?
2009-08-05

  Svartsilver
väldigt vackert
2009-08-04

  Gunsan
Oj vad fint
och hoppfullt!
2009-08-04

  Dyrbye
ojj, den va bra!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft