Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville aldrig döda dej

Jag ville aldrig slita ut ditt hjärta
och lägga det i saltsyra
men
det blev så.

Jag ville inte slita din stolthet i bitar
ville inte att du skulle känna att allt
faller sönder men
det blev så.

Du måste förstå
att oavsett hur vackert det var
så tog allting
långsamt kol på mej.

Du måste förstå att jag faktiskt
älskade dej.

Om du väljer den eviga sömnens dörr
kommer jag aldrig förlåta mej själv
för hur jag slaktade dej
långsamt och smärtfyllt.

Du vägrar tro att lyckan och kärleken kommer igen
du tror
att du är olycksdrabbad.
Men det kommer, jag lovar, men vår tid
är slut.
Försök att minnas den med lycka.




Fri vers av Ebba N.
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.