Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

obefintlig vätsenivå

Du var den jag såg upp till.

Du var den som fanns där för mig.

Du var den som jag beundrade som mest.

Du var den som helt enkelt betydde allt.

MEN...

Nu är du den jag inte vill vara.

Nu är du aldrig där.

Nu förstår jag mig inte på dig.

Nu vet jag inte om jag känner dig längre.




Fri vers av Nadine.Hilleberg
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-04 15:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Känner igen den där känslan. Helt plötsligt vet man inte, eller....hur som helst. Det brukar ordna sig.
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nadine.Hilleberg
Nadine.Hilleberg