Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min far

Jag undrar hur du har det
och undrar var du finns
Jag hoppas allt är bättre
Jag vackra minnen minns

Nu vidare du vandrat
och lämnat allting här
Kvar här står dina vänner
och de som har dig kär

Den som har alla svaren
han är ju borta nu
Så svar det får vi inga
nej, dom behåller du

Jag kan ej tro och tänka
att ses vi aldrig ska
Vi möts på andra sidan
och allt blir åter bra



Till pappa från "Den lilla"




Fri vers av Therés
Läst 201 gånger
Publicerad 2005-10-05 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!