Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leker med ordet K Ä R L E K







Man är härligt
Kär

Underbar
Lek

Förekommer en hel del
Kel

Ofta man
Ler

Under en
Ek


Stötar som av
El

Man bara
Är

Tillsammans man
Lär




Övriga genrer av Therés
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-10-05 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!