Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt har ett slut - Nästan

 

 

lycka, sorg, smärta och livet själv

allting har ett slut

men äkta kärlek

är för evigt

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 691 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-04 21:44



Bookmark and Share


  Bambicouture
Svårt att hitta äkta kärlek som varar förevigt.
Fint skrivet:)
2009-08-05

  kärleks ängel
vackra ord!!!
2009-08-05

  peter markurth
fint
2009-08-04

  peter markurth
fit
2009-08-04

  thyra
Den som upplevt den vet :) Vackert kursiverade ord med klok insikt! Fint!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP