Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av mina inte så bra texter, jag skrev den när jag var nedstämd och sedan har den bara legat i utkast, men jag gillar den ändå på ett sätt.


Don't let me go.

Just think it through one more time
Don't let me go.

Maybe you will realize
That it just was a stupid thought
Don't let me go.

I know you will regret it
Maybe not now, but you will come back.

Someday.
And when you are ready to come back,
I'll be here.

I'll wait for you, because I know that you will regret it.
Sometime.




Fri vers av moodyteenager
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-11 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moodyteenager