Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söken och I skolen finna ett busskap (nä, inte stulen buss)


tankeembryo

 

nu tänkte jag
att jag skulle tänka

riktigt djupt...

dissekera Dostojevskij
intensivstudera Isiskulten
naturalisera Nilsson

transsätta Tingsten
revidera Rolland
argumentationsanalysera Aristoteles
navelskåda Narcissos
skärskåda Sartre

blamera Bertrand
allegorisera Astarte
strofbelysa Strindberg
elektronbestämma Ehrenswärd
raljeribomba Russel
avanmäla Ansgar
satanisera Salminen

perforera Platon
återupprätta Åke

laminera Lacan
ekerkäppa Ek
klapplådera Kierkegaard

ortoceratitisera Oehlenschläger
charma Cyklopen
hermeneutisera Hegel

dikotomisera D'Artagnan
anonymisera Allvetaren
negligera Nathan
snuttifiera Solsjenitsyn

(tvingades dock inse -
så bildad är jag inte... )

mumifiera Montessori
eterskicka Evert
nöjesläsa Nietzsche

det vore väl kul att
åka till världens ände

bakom Bach
lata Liszt
intravärna Idiotin 
ramma Ratio

mumifiera Montesquieu
allomfatta Alltet
negera Nättheten

finfördela Fakespeare
rappa Rochefoucauld
insupa Inutvisdom

staga Stjärnorna
oorganisera Orion  
muta Meteoriterna

övertala Ödet
revolutionera Revaxör
nimbulera Nynningen
ekologisera Erato
njuta Nonsens
   

jazzar Jacuzzin... 

Caprice!

 





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 474 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-05 18:07



Bookmark and Share


  Schrödercreutz
Skrattade för mycket första gången - missade det dolda - men ser det nu klart och på två ställen! Skall inte avslöja det för kommande läsare - men kan inflika att om jag gjort en egen liknande hade det slutat med FALK....;-)
mvh//Villon, förlåt Schrödercreutz
2010-01-01

  Schrödercreutz
Säger som Jonas Karlsson i rollen som Gustav III: Rrroligt!
2009-12-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
En flygande text som man ler mjuggande till från början till slut.
2009-11-02

  erkki
Jaha. Och när du är klar med detta??
;-)
2009-11-02

  Carola Zettergren
JAAA, nu har jag det ; fri som en Arne...:)man får ju inte avslöja allt liksom!
2009-11-01

  Carola Zettergren
Fast jag måste nog koncentrera mig ganska hårt:):)
2009-11-01

  Carola Zettergren
Mmm..jag har själv funderat på det!!!:):)
2009-11-01

  glittertindra
en text det bubblar om.. :)
2009-08-06

  Peter Matsa
Okej, dj Caprice :)
Jag flyger!
2009-08-05

  Caprice! VIP
Kära Måna, det har den inte alls! Det ska den inte heller... Men jag förstår hur du menar. ;-)
2009-08-05

  Peter Matsa
Bokmärkes förstås!
2009-08-05

  Måna N. Berger
"Balseras"? DJ Caprice! Örnen har landat!
2009-08-05

  Peter Matsa
Hahahaha :D
Du är galen - på ett bra sätt alltså :)
2009-08-05

  Caprice! VIP
Men du tappade ett i där nånstans - ska du inte plocka in det?

Nä, aldrig i livet! Roligare så här...
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP