Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tonårsförälskelse som krossas.


Jag förstod det en gång till

Jag är nere.
ligger och släpar tag i botten
på samma plats
samma stund

vi hade båda ett rätt
vi hade varandra
tog världen med några meningar

varje gång jag ligger i sängen
försöker jag nudda dina läppar
men du är inte där

försvann
du försvann med vinden
sist jag sa att du hade en stor plats i mitt hjärta
hade du redan krossat det
du lyssnade med dina onyktra öron
försökte förklara vad det var som egentligen gick fel

men en sak är säker.
jag kommer aldrig få reda på sanningen
för både du och jag
vet inte vad som gick snett.




Övriga genrer av anajsn
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn