Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

räkna stavelserna själv




sota, ihmemaa - talvitalvitalvi

 

 

 

 

 

tinningen blossar

okänd - ropar stentavlan

 

 

gång på gång på gång




Fri vers av wayward - taiga
Läst 290 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-05 22:26



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Snyggt. Och bra att man får hjälp från Lars med översättningen. Trerading på kyrkogårdsbesök. Tungt gung.
2009-08-09

  Mikael Lövkvist
Mäktigt skrivet.
2009-08-06

    hari lee
Du är märklig.
Irrade av en slump in
på en krigskyrkogård någonstans norr om ylitornio.
Unga män i rader,
berövade sin liv, sina
framtider låg där.
Okända.
Ansiktslösa.
Jag tänker på dem ofta.
Vet ej
men din dikt tog mig
dit.
2009-08-06

  Lars P K
det är ju inte stavelserna som är det svåra, utan titeln.
google säger: krig i vinter/fantasi landet/världen, om nu det är finska då

jo det blir dynamik, och jag gillar bilden av detta eko ut i det kalla tysta
2009-08-05

  wayward - taiga
en dag...

jo, så är det.
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga