Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonpromenad

Genom gröna valv

solen flödar
blommorna glöder

Men spiror i dis

vattnet forsar
skummet yr

Men söljan lugn vid Salt




Fri vers av Maria Silvia
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-05 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia