Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en berättelse om mitt liv.


ord, en resa, ett liv.

mitt liv......

vad kan man säga, eftersom det alltid kommer
en massa ord istället för meningar och bilder.

ord som väcker minnen och känslor.

varje ord är som en nyckel.

varje ord, en resa.

Det som jag kan säga om dessa ord....

är...

tre "månader" för tidigt

döv,

missförstådd,

mobbad,

rädd...

oftast kom dessa ord först.

Men dessa ord finns även ett minne,
av hur jag blev som person efteråt.

blyg,

försiktig,

ordentlig,

snäll,

glad

hade "hörsel"

generös,

utnyttjad,

ensam...

Dessa ord har ibland givit mig irritationer,
för varför just jag skulle vara så...
Men det var ju just dessa ord som
gjorde den person jag är idag...

som jag valde att bli....eftersom
nu orkade jag inte längre.

glad,

modig,

rättvis,

utstrålande,

sann,

blyg,

rolig,

omtyckt av....vänner!

Ja!...det är den person jag valde att bli.

Istället för att ge upp mina förflutna ord,
gav jag dem en chans,

att börja om.

Att få bli de ord som jag vill minnas
men även de gamla,

det sista ord som jag vill ge innan
slutet av denna berättelse är...

lycklig!





Fri vers av gloria
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-06 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gloria