Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veta det andra finns

smärta

ångest

panik



medicin - gör mig fel i livet



nu


finns det inte längre

för mig

inte ens medicin


trygghet

glädje

kärlek



veta det andra finns

gör mig glad för stunden


nuet



ifall mörkret hinner ifatt

vet jag det finns ljus

inom mig

någonstans




Fri vers av Helene Månsson
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-06 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma