Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

columbus

och du sa att
det finns ingen mening att vara en djävla idiot om det
men ändå så trycker jag på tanken
försöker
nå lite längre fram till
vad jag tror är världens ände för
jag har stått i mitten alldeles för länge och
jag vill inte stå mitt i lyckan när jag inte kan vara en del av den
tanken trycker som havet mot kontinenterna
och jag
vet
att jag är djupare nu
och jag
vet
att trycket kommer att göra mig mindre
låta mig flyta med undervattenströmmarna
till
något nytt någon slags

ände




Fri vers av åttabitar
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-06 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar