Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
6 augusti 09


Min Ängel

Kommer aldrig glömma första gången jag såg dig,
det var som en dröm.
Du kom gående mot mig och trots allt folk
va du den enda jag såg, så vacker du var där du gick
i din klarblåa klänning.
Du gjorde min dag och trots den lilla tid vi hade,
så var det en underbar dag.
Dagen som började med tårar slutade med en underbar
glädje tack vare dig hjärtat.

Kramen jag fick innan jag skulle gå,
jag ville inte att den skulle ta slut.
Men det gjorde den och jag ville inte kliva på bussen utan
fortsätta vandra långsamt mellan marknadsstånd och
längst Visbys gator.
Fortsätta vandra runt i den tiden som var en gång,
tillsammans med dig.
Men den tiden kommer igen, för jag kommer tillbaka och
ännu en gång ska vi vandra längst dem historiska gatorna
och minnas hur våra förfäder levde,
för ett ögonblick ska vi försöka bli ett med den tiden som var och ha mer tid tillsammans...
Du är min ängel och jag älskar dig änglasystern min!<33333




Övriga genrer av Kaindra
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-06 13:22



Bookmark and Share


  Noomi Henning
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaww ;________;
redan vid första meningen rann det ner tårar för min kind ;U;
så otroligt vackert skrivet ;_________; jag döör :'(
det går ine o beskriva vad vackert den dagen va med dig eller hur lycklig jag va att äntligen träffa dig,eller hur den dikten berörde mitt hjärta ;___; jag älsakr dig änglasystern min :'( <33333333333333
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Kaindra
Kaindra