Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga problem med orden - bara andra som har svårt att förstå


De kallade det dyslexi

 

Hon skrev

önskar jag kunde

skriva

som du

Han skrev

Dina "ö" ser ut som mina "ö" och dina "H" är lika mina "H"

Hon svarade

Mina "ö" och "H" flyter inte så fritt som dina

Han svarade

De flyter om än friare

Han såg

att hon bara var varsam med dem
då andra har slagit på dem
för att de kommer från henne


Han såg det

på ett annat sätt

  




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 473 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-08-06 22:08



Bookmark and Share


  -Dandy
wow
du får med varje känsla på samma gång!
2009-08-08

  Baystream
smart och vackert...
2009-08-08

    aouwseh
Underbar
2009-08-08

  Lars P K
just hur det allegoriska träder fram först i slutet, hur texten växer med slutraden

jo, jag gillade det skarpt
2009-08-07

    Erika H
Underbart varm text om att se det som andra inte ser, att höra det som finns i mellanrummens andetag.

Du kan smeka sinnen med dina ord.
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris