Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Habegär utan gränser






Skrattar i mig och finner mig fånig:

hur är jag den som lyckas
ha allt och vilja
HA MER


Allt denna ångest och ingen riktig orsak
gråter de tårar som kommer:
avsaknaden av sorg
de är den desperates
skri mot en vardag

Annars helt utan spänning


























Övriga genrer av marsupelami
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-07 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsupelami
marsupelami