Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par stirrande ögon kan säga sanningen

I dina ögon kan jag se en smärta som fortfarande inte är borta.
Du stirrar in i mina ögon.
Du försöker få mig att förstå.
Men jag kan inte förstå,
om du inte berättar.
Med ord,
vad som inte försvunnit.

Du skriker,
med smärtan försvinner inte.
Du älskar,
men den finns fortfarande kvar.
Du ignorerar smärtan,
men det gnags bara hårdare in i dina tankar.

Dina ögon kollar in i mina.
Följer mina rörelser.
Du säger ingenting.

Ingen ser någonting.
Ingen ser att du lider.
Men jag ser,
jag ser att du lider.

Är det verkligen bara jag som ser?
När du kollar in i din flickväns ögon,
ser inte hon?
Eller är det bara jag som kan läsa dina ögon?





Fri vers av Dumb
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb