Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med en dyster min

gick hon sakta runt hörnet
kvar stod jag

och log




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-07 08:05



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
bra hans
2009-08-12

  lodjuret/seglare VIP
tja hur man än tolkar den här texten, de överlevde mötet hur som helst
2009-08-07

  Cris
lite mörkt och läskigt..
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP