Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trött som fan!

Ibland, nästan alltid är man så trött att man inte riktigt orkar tänka klart, man vet inte varför man är trött eftersom man sovit typ 9 timmar med könshår i munnen och allt. man vet liksom inte, men allt blir bara fel, nästan varje dag. varge dag, varja dag.

jag stänker inte skriva några dikter mer, om jag inte blir pigg och alert man vill liksom inte dö eller nåt, men det hade kanske underlättat för en del, inte för mig. jag har en bra attityd mot livet i stort, är bara så trött hela tiden, mina arbetskamrater retar mig för jag alltid ser så trött ut, de vill nog att jag ska sova kanske för evigt. jag vet inte, jag är trött på att vara den konstiga killen.
ska nog inte gå på företagets julfest, jag blir alltid för full, och jag är ju chefens son, det gillar folk att kommentera med en jävel eller två innanför västen.
trött på detta nu, trött i detta nu. hejdå




Fri vers av Sten Hansi
Läst 689 gånger
Publicerad 2005-10-05 15:54



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
tror nog att du sover för mycket...men det blir ju ingen pigg av...även om man blir pigg av att läsa om din trötthet...tröttnar inte på det...även om jag är trött just nu...så jag låter bli att sova lite så du piggar på dig...trött på mig nu *poff*
2005-10-17

  Tinisen
Säger bara en sak;

Kanon!!!
2005-10-05

    judas ifrån hemavan
trött var ordet, men det var inte tröttsamt att läsa din trötta text om tröttnaden inför det tröttsamma livet slash vardagen / axl rose / slash...
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sten Hansi
Sten Hansi