Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade en sten på stranden


Ett hjärta av sten

Jag har hittat ett hjärta
av sten

hoppas någon bytt det
mot ett annat
mera levande, pulserande

att inte någon
går ikring
utan sitt hjärta

bättre är väl kanske
ett av sten
än att vara helt tom

så det finns
här hos mig
väl förvarat

Man vet ju aldrig...

Nå'n dag
kan det behövas
när en tomhet blir för stor.




Fri vers av Dionysius
Läst 511 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-07 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius