Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske var hö dyrt förr


Varför göra allt så svårt för sig!?

 

Fattar faktiskt inte problematiken när folk

använder uttrycket "Som att hitta en nål i en höstack".

 

Bränn ner skiten och plocka upp den.

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-08-07 22:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag vill inte hitta en helsvart nål heller!!;-)
2009-08-09

  Baystream
Genvägar oftast senvägar...
Man råkar säkert bränna ner lagården, brandkåren kommer vilket resulterar i en massa kaos och skvaller skvaller skvaller i ÅÅRR framöver, mormor får en hjärtattack och sen har du en jävla massa aska och bråte du ska ta hand om och en skilsmässa som väntar runt hörnet eftersom det gamla rucklet legat i brudens släkt i generationer.

... lika bra att köpa en ny nål istället.
2009-08-08

  Aciom
haha bra tänkt !
2009-08-08

  peter markurth
har jag met tänkt på
2009-08-08

    Ling
Haha! Så har jag aldrig sett det. Mycket klyftigt!
2009-08-07

  sulimaa
Meen hahahahahhaahhaah du är bara för bra!!!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar