Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
לך שולמית


Shulamit

hon samlade mina tårar
i ett skrin prytt av emerald
tysta väggar
fasta händer
när hon
nynnade mantra
och tvättade sår

hennes unga blick
fladdrade aldrig som ljusen
gammal visdom
sprang ur källan
hennes läppar log en tröst

"Stå upp, min älskade,min sköna,
och kom hitut.
Ty vintern är förbi, regntiden är förliden
och har gått sin kos."

hon vaktade vid min bädd
medan tiden sakta gick förbi
och det som en gång varit
blev ett minne blott

all min förtvivlan
i ett skrin av emerald







Fri vers av Leva Livet
Läst 504 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-10 20:19



Bookmark and Share


  Christine Sabel
mycket vackert skrivet
2009-08-11

  Bodil Sandberg VIP
Gud så fint!!Den här vill jag läsa många gånger..så mjukt så innerligt så fantastiskt vackert!!!!tack!!!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet