Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta... snälla vänta!




Kan du vänta en stund

en liten stund


- Varför?


- Därför…




(Tills jag vet vad jag ska säga

för att få dig att stanna)










Övriga genrer av Baystream
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-08 22:05



Bookmark and Share


  blaite
Fan va bra..va sa du då..
2009-08-10

    Burre
kanon.. !
och vilket bra svar om man skulle sagt det.
2009-08-10

  Lindalou
Vad fin. Fångar känslan exakt .
2009-08-09

  Popcorntankar
Haha, gud vad söt!
2009-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream