Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du var här

Om du
var här
Om du
kunde följa med mej
till min värld
hade jag inte känt mej som jag gör

Om du
var här
om du
fanns här hos mej
hade inte kylan bitit mej lika hårt
hade inte värmen gjort mej galen
hade inte såren fortsatt blöda
hade inte allt behövt vara så
svårt.

Så ja, om du var här
skulle färgerna vara mer intensiva?
Skulle himlen vara mer ljus?
Skulle du ge mej inspiration nog att skriva?
Inte vet jag men,
om du var här
hade jag vart glad.




Fri vers av Ebba N.
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-09 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.