Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

På din rädslas yttersta kant
balanserar en smärtsam visshet
om ovissheten.

Räds ej ditt inres kamp
om att upprätthålla, underhålla, fastställa.

Balans

Fingertoppskänslan håller dig flytande.
Flygande.

Alla kan vi falla.
Föll du när du stretade emot?

Hälften är inte.
Bara helheten.




Fri vers av AngieJJ
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-09 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngieJJ