Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jäveln sköt mig i benet

Den jäveln sköt mig i benet,
men han dödade mig ej.

Jag hatar honom.

Och nu blöder jag från benet,
Jag som hatar blod.

Äckligt. Kladdigt.

Kan inte fatta att den jäveln sköt mig i benet,
men jag lever än.

Jag älskar honom.

Det gör ont att bli skjuten i benet.
Tur att jag har två,
för nu kan jag släpa mig och mitt sårade jag
härifrån.

Släpa mig vidare
till nästa liv.




Fri vers av AngieJJ
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-09 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AngieJJ