Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjuka bilar

Bilar är mjuka och fina
tills en hård människa
sätter sig i...

...sådan herre sådan bil!




Övriga genrer av Dionysius
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-09 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius