Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite hur det är livet kanske!


ÅTERFUNNEN

Sömnens eviga livsbränsle har gjort gott i natt och något nytt har tillkommit.
Sakta börjar solen i mitt inre väcka mig till liv och orden strömmar åter genom
livets labyrint och landar med ny kraft.

Jag andas åter luft som tillför mig ny energi och tunga dagar bleknar.
Bestämmer mig för att låta den inre motorns krafter slå igång.
Denna gång ska jag inte glömma att smörja livets spår där man framåt kan hitta
ljusglimtar som är som balsam för ens tickande hjärta.

Dessa stopp i livet kantas av blandat innehåll, som både gjort ont och gott.
Viktigt är att sortera och låta det som inte är användbart,
få stanna i det förgångna. Det som tillfört läggs väl snyggt vikt och läggs väl synligt, så man kan beskåda.

Livets ljusglimtar får hjulet att åter snurra och den inre harmonin är återfunnen.




Fri vers av nattig
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 09:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra min vän...kram
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

nattig
nattig