Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan man känna att man redan har förmycket som tynger en och man orkar inte med någon mer som ska klänga över en, för man känner sig redan så tung att man faller ihop då och då...


Inuti mig....



Inuti mig bor en ilska

En ilska som brukar krypa fram ur mig
Krypa fram är jag börjar tänka på dig
Ilskan får mig att vilja slå sönder

Bitas, rivas och klösas

Ilskan får mig att vilja förstöra allt som är fint
För att få mitt miserabla liv att se bättre ut

Inuti mig bor en sorg

En sorg som får mig att gråta tills jag spyr
En sorg som får mig att skada mig själv
Skära ut det som tynger mig

Gråta, skär, spy

Inuti mig bor en vilja

Viljan får mig att inte ge upp
Att inte lämna allt och bara dra
Viljan kan få mig att göra dumma saker likså bra
Inuti mig bor en vilja som kräver mycket

kärlek, droger och musik

Inuti mig bor en tomhet

En tomhet som jag varje dag fyller med hat
hatet växer och växer
Men aldrig ikapp denna tomhet som börjar växa utan för min kropp
Som en stor tumör


Kan du förstå nu att det inte är att jag inte älskar dig
när jag säger att jag inte vill ha dig?

Du förstår, inuti mig bor så många saker, och du får tyvärr inte plats.




Fri vers av sistersurround
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sistersurround
sistersurround