Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November Rain


Årstidenrnas fredag


Fredag kväll, man öppnar en burk
smisk som på auto
slår på stereon och snyter sig i de
nya gardinerna, de luktar av nån
sorts anonym kemikalie

Musiken valsar ut ur de dammiga
gamla högtalarna som varit tysta
alldeles för länge
en dammråtta bjuder upp till
dans och så klart man inte nekar
till nåt sånt

volymen är lagom, folkölet löddrar
som det brukar

Men musiken, ja den flödar som
en fristörtande vårbäck
som tårarna jag glömt släppa
ut sen i vintras





Fri vers av Gawain VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-08-10 18:46



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
"tårarna jag glömt släppa ut..."
det gillar jag
bland annat!
2009-08-10

  Peter Matsa
Vilken härligt mustig text att insupa
"volymen är lagom, folkölet löddrar"
"tårarna jag glömt släppa ut sen i vintras"
Väl värd att återvända till om man vill dra på smilbanden och skrocka
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP