Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svikna fans.

Madonna eller nolla?
Bakom regnbågens ränder,
all mode och trender
så finns det alltid artister som startar bränder.
Stjärna eller inte.
Finns det nån människa som syns från rymden?




Fri vers av Mayflyer
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-10 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer