Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar kärleken

Jag saknar att känna het hud mot min kropp
Längtar efter värmen
rysningar och flämtningar

Saknar ömma lekfulla läppar
som kysser bort allt
som finns runt omkring mig

Händer som smeker min kind
min hals
min rygg
upptäcker hela min kropp

Vill se in i upphetsade ögon
ögon som ser på mig
fulla av kärlek och åtrå

Mina händer vill smeka nacke
och hår
känna det mellan mina fingrar
varmt och lite fuktigt efter ansträngning

Jag vill kyssa en hals
ett bröst
smeka över en mage och
vidare sakta ner över låret

Jag vill njuta av att höra
tunga andetag när vi stilla
somnar med varandra

Trötta men belåtna




Övriga genrer av Therés
Läst 332 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:12



Bookmark and Share


  Markattan
Väl och innerligt beskriven saknad efter närhet, kärlek och värme.
2005-10-06

  Magnus Mojo Olsson
Åh just en sådan längtan ger oerhört bra sexliv :-)
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!