Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta slå nu

Sluta nu
Gräv ner stridsyxan
Sluta slåss med mig
Ser du inte att jag inte slår tillbaka

Du har det ju bra nu
så snälla lämna mig ifred
Ibland tror jag att du njuter av att plåga mig
Kanske älskar du mig fortfarande
och det är kanske därför som du hatar mig

Det var du som gick till en annan
skyll inget på mig
Du kan inte beklaga dig över vår tid tillsammans
Jag fanns alltid där för dig
och du hade allt man kan begära

Men att bli behandlad illa klara jag ej av
Du ville kanske
visa \"grabbarna\" vilken cool snubbe du var
Men jag undrar hur de såg på dig egentligen

Låt mig fortsätta mitt liv utan bråk
Förklara gärna för mig
varför du gör som du gör nu
Jag lovar att lyssna
och jag ska också försöka att förstå dig

Vi har det ju bra nu på var sitt håll
Vad är det som du stör dig på

Jag väntar mig att få ett svar




Övriga genrer av Therés
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!