Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt av sommaren



Soporna på gården är borta

solen har gett mig energi

istället för rastlöshet

utans att ens vara med dig



Du vill vara med mig

mer än det här

på riktigt liksom


vid Fåfängans underbara utsikt fick det glädjeruset mig

att komma av mig helt i vem jag var



Tidigare på dagen hade jag pratat om skrubbsår

på ett café i ett oragneri

att det isar i kroppen då ett kast bak i minnesbanken

sänder inpulser av smärta



en stund senare gick jag på grund

och skrapade upp mitt knä

jag var lycklig


för jag var märkt

av denna sommaren




Fri vers av MinnaSofia
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia