Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygga tillsammans


Jag kan se dina konturer i mörkret
Du är så otroligt vacker

Din hand vilar tungt på min höft
Dina andetag hörs svagt i mörkret

Allt är stilla och lugnt
Jag ler och känner lycka

Drar en belåten suck
Sluter mina ögon
och somnar trygg vid din sida

Vi vaknar i tidig gryning
Våra blickar möts och du ler

Det glimmar till i dina busiga ögon
Vi har en lång ledig dag tillsammans framför oss

Lusten vaknar till liv
och vi delar en oförglömlig stund

En stunds romantik
som övergår till het åtrå

Slutar i ömmande
men skönt avslappnade muskler

Det är tidig morgon
och vi somnar om i varandras famn




Övriga genrer av Therés
Läst 295 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!