Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slags morgon



vi sover skavfötters varje natt
mitt andra jag och jag
i den vackraste av dräkter
för värme gör alltid så
när det är upp-och-ner-vända världen i det gröna som nu
don pedron i köket skvallrar om kaffe
och när jag går upp så går du in i mig
så jag bakar scones med filmjölk på en höft
och jag är naken och möjlig när jag gör det
men det är okey
när smör och marmelad rinner längs fingrarna
för det är gott
samtidigt som morgontidningen säger hej
där är du ju
vet inte om jag ska fara bort nu
eller till mig själv

för söderjäntans sång sjunger i mig




Fri vers av Penelope
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-11 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Penelope
Penelope