Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med en främling

Är vid havet, ligger på stranden
Din hud är bara, du ligger i sanden

Ensamma, vi, på denna strand
Vatten och sol och ljummen sand

Solen värmer, kittlar din kropp
Jag går mot vågorna, tar så ett dopp

När jag går upp, du mot mig ler
I dina ögon, djupt jag då ser

Jag lägger mig ner, i sanden hos dig
Du lägger då sakta armen om mig

Jag lite spänd men lycklig är
vad ska nu ske, vi två är här

Drar mina fingrar genom ditt hår
Vi lämnar vår plats och sakta vi går

Sakta vi går, längs långa stranden
Du sträcker dej ut och tar mig i handen

Jag får en kyss
och gav en nyss

Sakta, sakta vi lägger oss ner
vi vet båda två, precis vad som sker

Sen vänder du om och bort du går
Över vårt öde ingen människa rår

Du vänder dig om, säger förlåt
Jag ler då tillbaka, ingen gråt

Ett minne vi har, en hemlighet
Jag sparar i hjärtat, i evighet




Fri vers av Therés
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-06 00:52



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Livskryddat
och kroppsvård
2008-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!