Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yes!


I den sepiafärgade dagen
framkallar jag minnet av dina varma händer
som just lämnat diskbaljan
med några Yesbubblor hängande kvar på lillfingret

röda rosor slår ut på vardagstyngda axlar

förvandlar bruna tummade kort.









Fri vers av _Mian_
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_