Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte





Tvinga mig inte att säga
Jag älskar bara dig
När jag inte är säker



Begär inte orden
Jag ska vara din för alltid
När jag inte vet



Varför vill du att jag ska säga
ord som jag inte vet om jag menar




Övriga genrer av Therés
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-10-06 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!