Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sammanhanget av skuggan i den starka kontrasten....


Från minnet av deras glömda drömmar


  
Min värld är

den som inte syns

för nyanser

är ingen färg


säger andra

de är

bara

skuggan av

svart och vittt


fragment från minnet

av deras glömda drömmar

  




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-11 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris