Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om oskuld och drömmar


Fläckad

Tidigt en natt
eller var det sent?
Det var en
av många nätter dock
som du inte sov.
Tänkte på ditt sandiga lakan
och de våta kuddarna
när de doftade som ökenblommor.

Just en sådan natt
väckte en längtan
att fly till kosmos
eller bara till havs.
Du satte dig ute
utan ett plagg
och sjöng tysta visor
för gräsdaggens namn.

De fann dig i somras
precis som du var
utan ett märke
utan en fläck.




Fri vers av Livia
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:05



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Supervacker i ord och känsla, så pass att den tar sig in ordentligt och ruskar om av orden, samtidigt som den är mjuk. För mig:guld !
2005-10-15

    Hades Is Rising
Extremt vackert skrivet! Favorit på stört...
2005-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia