Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö

Tidig morgon och jag vaknar
sträcker ut min hand

Men din kropp just nu jag saknar
Du har brutit våra band

Ropar ut ditt namn gör jag
utan att få något svar

Känner sorg jag är nu svag
Du finns inte längre kvar

Du skrev en lapp, vad smart du var
Du skrev att du nu gått

Men mina känslor finns ju kvar
och tack för allt du fått

Du ber mig att förlåta
Du ber mig att förstå

Du ber mig att ej gråta
Du ber mig att gå på

Hur ska jag glömma
det så där

Du är den man
som jag har kär

Vi två tillsammans
var ju ett

Att döda oss
var inte rätt




Fri vers av Therés
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!