Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skall bara...


Ekot av en suck som försvann

 

Jag suckade högt.
Barnen tittade på mig och frågade

"varför?"

Jag lyfte blicken
för att mötta deras ögon och sa

"För att jag har så mycket text som jag måste svara på..."

De tittade på mig
kramade om mig och sa

"Det måste du inte alls"

Texterna finns kvar, och jag skall svara på dem. Men jag ler och känner mig lugn över barnens framtid.

De vet mer än många andra.

 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 547 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-08-11 15:45



Bookmark and Share


    Erika H
De vet mer än många andra. Ja, det vet de.
Texterna finns kvar.
Stunden nu tar så fort slut. Det kommer flera förståss men kanske är det just detta nu som är ett riktigt viktigt sådant.

Suckar och väntar sig att de ska förstå. Förstå vad egentligen?

I det lugna skriver du de små vackra orden som betyder så mycket.
2009-08-11

    eva m h
Ja mycket kloka barn!
2009-08-11

  Cris
Mycket kloka barn!
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris