Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan vi

Hav

sjöar

åar

och bäckar



Skogar

ängar

stränder

Berg

himmel

och luft



Djur
och växter



Hur f.. kan vi förstöra allt detta

Det är ju sjukt



Mycket sjukt



otroligt sjukt



Det är helsjukt




Övriga genrer av Therés
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!