Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår jord är sjuk




Vår jord är sjuk
svårt sjuk
sakta döende
och vi är usla läkare


Om det varit en nära anhörig
eller vän hade vi gjort allt vi kunnat
ja, mer ändå, för att hjälpa

men nu gäller det ju ”bara\" vår jord så…
ingen verkar bry sig!?

Visst är det mycket snack på t ex. tv ibland
men det är ju också allt
Tjat, tjat, tjat...blir det bättre av det?

Inget händer!

Vi får inte slå på en människa
för då straffas vi
och om vi har ihjäl någon straffas vi hårt

Men alla blödande
och djupa sår vi ger vår jord straffas vi inte för

Inte nu
men den dagen då jorden straffar oss
genom att dö ifrån oss då bryr vi oss säkert
äckliga egoister som vi är
men då är det för sent

Vi har en skadad vän
som behöver vår hjälp

Har vi tänkt på det?




Övriga genrer av Therés
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:42



Bookmark and Share


  Markattan
Viktigt och angeläget ämne som fler på vår jord borde få upp ögonen för. Full pott för dess angelägenhet.
2005-10-06

  LuLU
Jag har tänkt!!! Jag tänker och försöker...men måste försöka mer! Tack!
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!