Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga snö


Snö faller ner på vår gård
Trollar bort allt skräp
och allt ser så vackert och rent ut


Stora flingor dalar ner
Det är varmt och skönt inne i vår lilla stuga
Det brinner i vedspisen i köket

Adventsstjärnan
och adventsljusen lyser i fönstret
Allt är lugnt och hemtrevligt

Snön lägger sig som bomull
och bäddar in det lilla huset

Vintern är vacker när den ger snö och kyla
Inte regn som så många jular förr

Jag och hundarna gillar att busa i snön
och efteråt är man härligt trött

In till värmen igen och mysa
och ute snöar det...

Det snöar
och snöar och …




Övriga genrer av Therés
Läst 268 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:47



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Snö är fint! Var du inne o tittade i mitt snöiga galleri månne?
Bra avlut på den dikten.
2005-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!