Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du reser snart

Det är över nu
Det är slut nu

Snart finns du inte mer hos mej
Snart är du bara ett vackert minne

Vår tid är som ett smycke
som jag ska vara rädd om
Gömma det väl
så nära mitt hjärtat som möjligt

Du ger dig iväg
du reser snart
Jag vet…

Men du tror inte att jag vet

Varför sa du inget

Vad var det du ville

Varför lät vi det här ske

Men det är över nu

Lycka till med ditt nya liv

I ett annat land




Övriga genrer av Therés
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-10-06 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!